Cautare

4576 de rezultate pentru "rezultate liga a iv a dolj" (4.05 secunde)
Tot mai multe formatii de traditie din Liga 1 si din esaloanele inferioare se confrunta cu grave probleme financiare, iar seful LPF lasa sa se inteleaga ca ar putea fi fortat sa schimbe sistemul competitional din Liga 1 chiar din sezonul urmator.
Liga 1, etapa a 7-a: Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie. Liga 1, etapa a 7-a: ... Program si transmisiuni TV, etapa a 7-a :
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
Romania a castigat cu emotii meciul cu Lituania de la Vilnius, printr-un gol marcat de Maxim in prelungirile partidei din Liga Natiunilor.Tricolorii au inceput bine meciul si au deschis scorul prin Chipciu, in minutul 13.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Romania joaca sambata, de la ora 21:45, contra Lituaniei, in Liga Natiunilor. ... 2) Nationala Romaniei a ajuns la mana adversarilor; ... Romania are teoretic sansa de a termina pe locul 2 in clasamentul grupei - dar numai daca va castiga meciul cu Lituania si pe cel cu Muntenegru.
Tricolorii au castigat ultimul meci din Liga Natiunilor si au incheiat grupa pe locul al doilea. Tucudean a marcat singurul gol al partidei, in minutul 44, printr-un sut puternic, mingea uda intrand in poarta pe sub portarul muntenegrean.
Publicistul Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un comentariu legat de situatia echipei de fotbal Dunarea Calarasi in Liga 1. ... Dan Alexa Dunarea Calarasi este la un pas de revenirea in Liga a 2-a. O mare speranta s-a naruit intr-un singur an.
Pentru unii ar parea suprinzator ca Bucurestiul, oras cu trei mari cluburi rivale si, cel mai probabil, si cele mai bogate din Romania, sa priveasca cum o echipa clujeana promovata in 2004 in prima liga se indreapta cu pasi uriasi catre titlul de campioana, primul din istoria feroviarilor ardeleni, insa realitatea este ca totul a fost gandit cu mult timp inainte la poalele Feleacului.
Miercuri seara, Steaua incepe batalia pentru Liga Campionilor, pe care o vizeaza pentru a treia oara la rand.
Doar ce deschise domn' Mitica de la Liga gura si se lauda in dreapta si-n stanga peste ce mare campionat domneste el si cum am bagat noi sperietii in perfida Europa dupa doua etape de Liga Campionilor, cum isi lua una dupa ceafa ca sa se trezeasca la realitate.
Gabi Tamas a fost prezentat la Concordia Chiajna. Fundasul a fost liber de contract dupa despartirea de Petrolul. Tamas are 39 de ani si va juca in Liga 2, dupa ce a refuzat o oferta de la FC Voluntari. "Ce credeti ca in Liga 2 joc altfel sau cum?
Liga Producatorilor Agricoli (LPA) - filiala Dolj a organizat vineri o întâlnire a membrilor pentru a discuta problema culturilor compromise de seceta. Producatorii estimeaza ca lipsa precipitatiilor a compromis anul acesta mai mult de 70% din culturile de grâu.
Liga Producatorilor Agricoli (LPA) - filiala Dolj a organizat vineri o întâlnire a membrilor pentru a discuta problema culturilor compromise de seceta. Producatorii estimeaza ca lipsa precipitatiilor a compromis anul acesta mai mult de 70% din culturile de grâu.
Campioana judetului Dolj la fotbal, CS Apa Craiova, are mari probleme in privinta sustinerii barajului de promovare in Liga a III-a, pe care ar urma sa-l dispute pe 20 iunie, de la ora 17.30, in compania valcenilor de la Posada Perisani.
Stelistii au fost atat de aproape de a intrerupe nefericita serie de sapte meciuri fara victorie, dar nu a fost sa fie si la final au inceput sforaitoarele declaratii.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
DGFP Dolj recupereaza doar 20% din unele debite restante, pentru ca nu se prezinta cumparatori la licitatiile de bunuri. Din cauza crizei, Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj nu-si poate vinde bunurile sechestrate de la firme, pentru recuperarea pagubelor produse catre bugetul statului.
Craiovenii se pot inscrie in aceste zile in Programul de stimulare a innoirii parcului auto, prin care statul acorda o prima de 30 de milioane de lei vechi pentru masinile casate.
google-analytics.com